Vzkazy z 2006/2007

7.4.2007
Pozdravuj radšie blízké okolie a pokud majů oni problém ať to semnou vyrješí ako majů...já som nič neurobil zle...toť vše priaťela a nepraťela...hej heja hou slovanečskej šohaj a slovan...a neserte se mňa do života lebo já sa začnem srať do vašeho okolie a prehnaná slova to nebudů!...Keť nerozumite Slovenčině ak si na ňu pozvete prekladatela.

Pavol ty sa naši rodi ospravedlníš o to nemaj strach!.
 
26.6.2007
Terezko!, ... nauc psat cesky! Pavel z Prahy
 
22.6.2007
AHOJ NEMEL BY JSTE NEKDO ZAJEM JIT NA POMATURITNI STUDIUM ANGLICTINY NA SKOLE ,,TUTOR,, V PRAZE OD TOHOTO ZARI ZA DOBRE PENIZE TO BY JSME SE DOHODLY JA ZA TO DALA 29 TISIC ALE NEMUZU TAM NASTOUPIT PROTOZA JSEM V ZAHRANICI ALE POTREBUJU NEKOHO MISTO SEBE TREBA TAK ZA CCA 15TISIC URCITE BY SME SE DOHODLY SPECHA TO, KONTAKT NA ME Jemey@email.cz jinak stranky teto skoly jsou www.tutor.cz diky Tereza
 
18.5.2007
Maturanti, nejste-li přesvědčeni, že u zkoušky budete vědět všechno, napište mi na maturita(zavinac)komunikace.biz. Poradím, co dělat, abyste svoje znalosti u maturity co nejlépe "prodali". Jinak přeji všem hodně štěstí, O. K.
 
17.5.2007
Chtěla bych zaslat pochvalu pro Jazykovou školu EXTERN z Plzně a to za perfektní přípravu studentů pomaturitního studia NJ.Všichni přihlášení uspěli v testech Zertifikat Deutsch-a to je opravdu vizitka kvalitní výuky.
Díky
Jana
 
10.5.2007
Ahoj,chtěla bych se zeptat,jestli je možné nějak napadnout písemnou maturitu?
Děkuji Lucinka
 
4.5.2007
LUCKA:Ahoj ja maturovala na 1KŠPA v roce 2005 ale na denní a je to docela v poho jasne ze poradej jen CHarvát mi nic neporadil.Terka
 
18.4.2007
Jsme chudí studenti posledního ročníku střední školy. Všechny vás moc prosíme o hlas pro našeho krále majálesu Ondru. Hlasujte pro Král Ondra SOU SOŠ Přímětická Znojmo. Uděláte tím dobrý skutek a nás moc potěšíte. Zde je odkaz http://www.majales2007.euweb.cz/volba_krale.html
 
18.4.2007
fakt super mat.otazky a referaty, ale lidi, chapu, ze cestina je pro nekoho fakt tezky jazyk, ale aspon opsat jmeno malire by slo bez chyb, ne? ale jinak super! a dik;)

 
15.4.2007
Děkuji všem bezva lidičkám za perfektně sestavené referáty
 
24.3.2007
Ahoj,

jen jsem si vzpomněl, že když jsem minulý rok maturoval, tak se mi hrozně "líbilo" (nebo mě spíš motivovalo k práci) takové jednoduché odpočítávání maturity - a tady jedno je, umí písemnou i ústní část:

http://doucovani.volba.org/maturita
 
2.3.2007
Milý Pavle, vysvětlím ti o co mi jde.Právě proto, že zkoušky budu dělat až příští rok, hledám už nyní někoho, kdo tam zkoušky bude dělat nyní a mohl by mi po zkouškách poskytnout nějaké info a například i doporučit nějaké knížky, které mu ke zkouškám pomohli.Ten dotyčný bude mít všechny informace zrovna v krvi a bude v tomhle mít lepší paměť než ti, kteří už mají rok za sebou a zkoušky si ani pořádně nepamatují.
 
27.2.2007
Draha T.! Jsi ve svem badani velice spatne vysmerovana a je potreba, abys shanela informace od nekoho, kdo jiz prijmaci zkousky DELAL a nikoliv od nekoho, kdo je jeste NEDELAL!, ... a tudiz je ve stejne situaci neinformovanosti jako ty! Co je na tom spatneho se se svym pozadavkem primo obratit na zminenou fakultu? Pavel z Prahy
 
25.2.2007
Ahojky, hledám někoho kdo bude dělat zkoušky na FF UK obor Informační studia a knihovnictví. Chtěla bych tam příští rok jít,ale upřímně vůbec netuším, co všechno budu potřebovat z informatiky a těch obecných znalostí. Pokud máte více informací, dejte mi vědět na mail:T.Blahova@seznam.cz.
Díky:)
 
21.2.2007
Ahoj lidičky...potřebuju pomoct..musimsestavit menu k tématu Propagace školy..nenapadá mě ani nic konkrétního a ani to menu...pomozte mi někdo:o(..pište mi prosim na e-mail.....SoninkaT@seznam.cz...předem děkuji zá nápady a za ochotu..ahoj
 
21.2.2007
Sháníte kapelu na maturák , mohu doporučit táborskou skupinu, jukněte na www.midi.euweb.cz /S.Dion,Gipsy King,kabát Chinaski,Divok.Bill/
 
21.2.2007
ahoj,az se budete nudit pri uceni,kouknete na www.mixxx.cz,je tam pekne pocteni a muzete vyhrat lupeny na akce
 
19.2.2007
Ahojky, není tady někdo, kdo maturoval na 1. KŠPA v Praze? Nejlépe dálkové studium. Zajímalo by mě, jak zkoušky probíhají, jestli občas někdo vypomůže, nebo učitelé raději potopí atd. Moc díky za každé info. Lucka
 
12.2.2007
Ahoj! Nemate prosim nekdo informace o soutezi o nejlepsi tablo? Jestli uz ji nekde nekdo vyhlasil a tak? Dekuju
piste prosim na HavlickovaL@seznam.cz
 
4.2.2007
Hojec lidi, pro ty, kteri z Vas jsou z Brna a okoli a chteji si udelat autoskolu za supr cenu na sk.B, juknete se na tutu stranku: www.autoskola-hybl.cz Delal jsem tam autoskolu a docela ujdou.Mejte se!
 
29.1.2007
Ahojky, hlásím se na vysokou školu zemědělskou v Suchdole, obor chov koní (zkoužky z biologie) hledám někoho, kdo by mi podal nějaké info o zkoužkách.. Budu všem moc vděčná, díky. (Napište na mail) Aneta.jungerova@centrum.cz
 
29.1.2007
Ahojky, hlásím se na vysokou školu zemědělskou v Suchdole, obor chov koní (zkoužky z biologie) hledám někoho, kdo by mi podal nějaké info o zkoužkách.. Budu všem moc vděčná, díky. (Napište na mail)
 
23.1.2007
Důležité zdělení !!!!!V žánym případě si maturanti neobjednávejte nic s WWW.ABSOLVENTSKA-TRICKA.cz čekali jsme na objednávku dva měsíce a ještě nam přišla půlka věcí :( a to ještě na půl :o( trička nám nedorazily vůbec!!!! a to jsem jim nejméně 10x volala jednání šílený pořád řikali že už to poslali a nic :o( tak se nenechte zklamat jako my :o(

 
22.1.2007
Lidicky prosim nemate nekdo Loupežníky od F.Schillera???? kdyztak mi to poslet na tapis@seznam.cz....moooooooc dekuju zachranite me zivot nebo aspon napiste kde bych to mohl najit

 
19.1.2007
... co to je zde za blbosti pomatence? Pavel z Prahy
 
16.1.2007
ELIMINACE NEGATIVNÍHO STAVU
VE STŘEDNÍ ČÁSTI ZÓNY VYMÍSTĚNÍ – sdělení2784

„Milý Ivo,

hovořím k tobě já, Pán Ježíš Kristus, mám pro lidi Země toto důležité poselství k situace ve Stvoření – eliminace negativního stavu.


Milí lidé,

před deseti dny vašeho času byli VYHNÁNI SILAMI SVĚTLA PSEUDOTVŮRCI Z INTERMEDIÁLNÍ – SPOJOVACÍ ČÁSTI ZÓNY VYMÍSTĚNÍ DO FYZICKÉ – PŘÍRODNÍ - VNĚJŠÍ ČÁSTI ZÓNY VYMÍSTĚNÍ. Tato událost navazuje na předchozí událost – VYHNÁNÍ pseudotvůrců z vnitřní - duchovní části zóny vymístění do intermediální – střední části zóny vymístění (sdělení 2601 – 2604, 2769).

V současné době (18.7.2006) a situaci se pseudotvůrci nachází ve 12. dimenzi fyzické – přírodní – vnější části zóny vymístění v námi vymezené její části. Jak už z NOVÉHO ZJEVENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA víte, pseudotvůrci jsou aktivátory a udržovatelé negativního stavu ve Stvoření a každé takové významné omezení jejich působnosti znamená postupnou eliminaci negativního stavu tam, kde již ztratili svoji působnost. Tedy i eliminaci řady Temných světů – pseudospolečností pekelných.

Všude v Nebi – Pravém Stvoření probíhají velké OSLAVY a panuje veliká RADOST nad touto příznivou situací. Naplňuje se Stvořitelův slib o eliminaci negativního stavu ve Stvoření včetně její závěrečné fáze.

LÁSKOU, PRAVDOU, DOBREM A MOUDROSTÍ STVOŘITELE PRVOTNÍHO, ANDĚLŮ NEBE A PRACOVNÍKŮ SVĚTLA ve světech temných jsou pseudotvůrci tak vyháněni postupně do nejzevnějšnějších částí zóny vymístění, což je planeta Země – Nula, jak je již známo z NOVÉHO ZJEVENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA. Na vaší planetě bude poskytnuta PLNÁ ODPOVĚĎ na to, CO JE NEGATIVNÍ STAV V JEHO PLNOSTI. Pseudotvůrci jsou sem PŘITAHOVÁNI svým pseudodílem – loutkovým lidstvem řízeným přes ovládací pyramidu těmito pseudotvůrci. Toto pseudolidstvo realizuje stále více negativní energie při vzrůstu pozitivní energie pracovníků Světla – láskyplných lidí, takže je na planetě Zemi – Nula stále udržována ROVNOVÁHA ENERGIÍ ! To je zajištěno naším milovaným STVOŘITELEM PRVOTNÍM VŠEHO A VŠECH tak, aby se dosáhlo PLNÉ ODPOVĚDI NA OTÁZKU, kterou na planetě ve vnějším Nebi odpovídající této planetě Zemi kdysi položili pseudotvůrci:


JAK VYPADÁ TVOŘENÍ BEZ DODRŽOVÁNÍ ZÁKONŮ LÁSKY, DOBRA, PRAVDY, MOUDROSTI A INTELIGENCE, TEDY S PŘEVRÁCENÝMI DUCHOVNÍMI PRINCIPY STVOŘITELE PRVOTNÍHO VŠEHO A VŠECH.


To, co vidíte na planetě Zemi – masivní stupňující se nalévání technologií pseudotvůrci – informatika a genetika (jen to vnější) a MOHUTNÉ ZVYŠOVÁNÍ VNITŘNÍHO A VNĚJŠÍHO OVLÁDÁNÍ 90 % VŠECH LOUTKOLIDÍ NA 95 % Z PŮVODNÍCH 70 % VE STŘEDOVĚKU A 30 % V DÁVNOVĚKU, S CÍLEM OČIPOVÁNÍ VŠEHO VČETNĚ LOUTKOLIDÍ – PROBÍHÁ BUDOVÁNÍ ČIPOVÉ TOTALITY, JAKÁ NIKDE NEMĚLA DOSUD OBDOBY. Pomocí těchto pekelných postupů, které DRTIVÁ VĚTŠINA LIDSTVA PŘIJÍMÁ SVŮJ NEBLAHÝ ÚDĚL NA ZÁKLADĚ VLASTNÍCH VOLEB, tj. 90 % lidstva ochotně, 5 % částečně, 5 % s větším či menším úspěchem nepřijímá dle míry láskyplnosti – života s otevřeným duchovním srdcem, CHTĚJÍ PSEUDOTVŮRCI ZAVÉST OVLÁDÁNÍ NA 99,9 % PLNOST NEGATIVNÍHO STAVU UMÍSTĚNÍM ČIPŮ PŘÍMO NA PSEUDOLIDI A DÁT JIM GENETICKÝMI A MAGICKÝMI POSTUPY VÍCE NEGATIVNÍCH SCHOPNOSTÍ (což oni jistěže nazvou v opačném významu, V NEGATIVNÍM STAVU JE VŠE PŘEVRÁCENÉ VZHŮRU NOHAMA).

Těchto 90 % pseudolidstva PŘITAHUJE stále více pseudotvůrce na planetu Zemi a tak umožňuje jejich 2. příchod na planetu Zemi (1. příchod se udál po propadu ze své původní pozice ve vnějším Nebi). Čím více se pseudotvůrci přibližují k planetě Zemi, tím větší boje na ní probíhají o TO, kdo je přivítá. Pseudotvůrci mohou tak přijít jako zachránci lidstva s líbivými slovy a mohou se vydávat za Ježíše a Andělé nebe, a toto jim loutkolidstvo v negativním stavu se zavřeným duchovním srdcem snadno může přijmout.

VŠICHNI TI LIDÉ, KTEŘÍ ŽILI, ŽIJÍ A BUDOU ŽÍT I NADÁLE V LÁSCE, DOBRU, PRAVDĚ A MOUDROSTI BUDOU VČAS PŘED TÍMTO 2. PŘÍCHODEM PSEUDOTVŮRCŮ ODVOLÁNI DO NEBE – PRAVÉHO STVOŘENÍ s výjimkou nepatrného počtu těch, kteří se podílejí na následném 2. PŘÍCHODU PÁNA JEŽÍŠE KRISTA NA PLANETU ZEMI, KTERÝ V NEJHORŠÍM STAVU PSEUDOLIDSTVA UKONČÍ TUTO PLNOST NEGATIVNÍHO STAVU A ZAVRŠÍ JEHO ELIMINACI VE STVOŘENÍ.

Nyní probíhá v intermediální – spojovací části zóny vymístění OČIŠŤOVÁNÍ ČISTOU LÁSKOU – JEMNOVIBRAČNÍMI ENERGIEMI VŠECH ČÁSTÍ ZAMOŘENÝCH HRUBÝMI VIBRACEMI – NEGATIVNÍMI ENERGIEMI vtisknutých zaniklými pseudospolečnostmi Temných světů do půd a atmosfér, a stavby, které po sobě zanechaly, jsou zcela eliminovány. Část jejich původních obyvatel konvertovala do pozitivního stavu a zbytek se přesunul do vnější – přírodní části zóny vymístění společně s pseudotvůrci. Tam se nachází také v pouzdrech ti Duchové a duše, kteří i nadále setrvávají v negativním stavu.

Dále POKRAČUJE ELIMINACE NEGATIVNÍHO STAVU VE VNĚJŠÍ – PŘÍRODNÍ ČÁSTI ZÓNY VYMÍSTĚNÍ, tedy z jejich vnitřních částí směrem VNĚ, od 12. dimenze směrem k nejnižším dimenzím, včetně vaší 3. dimenze, ve které se nachází planeta Země – Nula. (Čím nižší dimenze, tím pomaleji v ní běží její čas – kmitání jejího jsoucna.)

PÁN JEŽÍŠ KRISTUS SPOLEČNĚ S ANDĚLY NEBE VEDE TUTO ELIMINACI NEGATIVNÍHO STAVU A PODÍLÍ SE NA NÍ TAKÉ PRACOVNÍCI SVĚTLA V TEMNÝCH SVĚTECH VČETNĚ PLANETY ZEMĚ – NULA. TÍMTO VŠEM VÁM DĚKUJEME ZA PLNĚNÍ SVĚTELNÝCH ÚKOLŮ, KTERÉ VÝZNAMNĚ POMÁHAJÍ V TÉTO ELIMINACI NEGATIVNÍHO STAVU VE STVOŘENÍ.

S láskou čistou vám všem na planetě Zemi toto poselství předal PÁN JEŽÍŠ KRISTUS.“


Děkuji ti drahý Stvořiteli Prvotní všeho a všech, Pane Ježíši Kriste za toto poselství, které dále lidem planety Země otevře oči, a které jim s láskou v srdci předávám. Ivo A. Benda.
Více na www.andele-svetla.cz

 
15.1.2007
Pavle, zdá se, že asi neumíš ani pořádně přečíst číslo, protože Katka nepsala nic o 30 000 (tisících), ale o 30 000 000 (milionech!!!), což je pořádný rozdíl, nemyslíš???
Katko, co třeba něco o tom, jak za pomoci těch peněz vyvinout lék na nějakou chorobu a samozřejmě část peněz i pro své potřeby. Chtělo by to určitě alespoň špetku pravdy, a myslím, že každý by si nějakou korunu nechal na své vlastní zájmy a zbytek na rozvoj čehokoli. Zkus čerpat z různých světových problémů a nemusí to být zrovna charita. Ale záleží na tom, jaký ty sama máš názor na svět a na pomoc jiným.
 
11.1.2007
S 30 000 Kc v "ceske kotline" daleko nedojdes a mnoho si toho neporidis, ... mozna tak jeste sekacku na travu z dovozu. Pokud se jedna o $ 30 000, tak situace v US neni o nic lepsi, protoze to nejsou penize ani na slozeni desetiprocentniho minima k zakoupeni maleho domku, kondominia ci ani k zakoupen luxusniho automobilu. To znamena, ze se jedna v obou pripadech o nepatrnou castku penez k prehlednuti, vicemene o "kapesne", ktere tak jeste patri do banky k otevreni "sekoveho vkadu"!, ... a tudiz cela zalezitost je dosti bezpredmetna a neni ani o cem moho psat psat. Navic, pokud znas pouze "oberlamanou" a k smichu groteskni anglictinu, ... asi jakou se snazi domlouvat Klaus (otresne a strasne!, ... indicky vesnicky muhagaraz [obecni blb] mluvi podstatne lepe!), tak nevim na jakou skolu se hlasis a co tam chces delat?, ... mozna tam chces "na cerno" (k tomu se Ciskove radi v cizine ponizuji!) uklizet pochcane hajzly a poflusane podlahy, rozdavat svaciny ci seskrabavat po chodbach zvejkacky! Za zminene penize je jiste v obou zemich docela dobra dovolena i s nejakou tou "vyhulavackou" a nakupem tretkovych suvenyru, ... a tak o tom muzes jeste napsat kratkou a neprehnanou kompozici, ktera by ti mela (?) otevrit "branu tvych snu"!, ... opravdu snu! Pavel z Prahy
 
10.1.2007
lidicky hlasim se na skolu v americe a musim napsat par eseji ä jedna z nich je na tema "co bych udelala kdybych mela 30 000 000"(asi Kč) premyslim nad tim dobrych par tydnu ,ale stale me nic nenapada.Nechci psat kycovity sloh o tom jak bych vse podelila mezi chude a prispela na charitu nebo ze bych si koupila velky dum a poradny faro...Jestli mate nekdo nejaky dobry napad sem snim .Doba do odevzdani se nezastavitelne blizi a ja nechci prijit o zivotni sanci takze to berte jako trapeni a problem.Predem moc dekuji za kladne ohlasy !!

Katka 17
 
25.12.2006
nazdárek, kdopak mi poradí s němčinou, letos maturuju..vůbec nemam na sebe vypracovanéý témata,štve mi to..help, kdo by si chtěl občas psát německy, Pavel 19..Stod...kangoo2@seznam.cz
 
16.12.2006
... a nech si take sam sobe "vystrasit bednu" ty debile nevzdelany! Pavel z Prahy
 
9.12.2006
PETICE !

ZRUŠENÍ STRAŠIDEL


Milí lidé,

Opět je načase dát signál všem těm DÁLKOVĚ ŘÍZENÝM STRAŠIDLŮM, že jejich čas se krátí, a že v nejbližší době budou přesunuty do odpovídajících temných světů zóny vymístění. Jsou to entity zasídlené hlavně v MÉDIÍCH, POLITICE a STÁTNÍ SPRÁVĚ, ale i jinde, které soustavně převážně za peníze daňových poplatníků STRAŠÍ LIDI země české. Tyto entity stále vysílají přes poměrně zdařilé technické prostředky STRAŠIDELNÉ HRUBOVIBRAČNÍ ENERGIE, kterými zaplavují miliony nevědomých lidí – jejich těla, a ponižují jim jejich vibrace. Ale nejen to. My již víme, že to jsou umně dálkově řízené loutky na 95 % VLNAMI (antény na Měsíci, podobně jako mobily, rádio, TV) z podzemních děr TEMNÝCH SVĚTŮ za pomocí STROJE, DATASYSTÉMU – automatické ovládání, a to ještírky a další ovládací pyramidou, na jejímž vrcholu stojí PSEUDOTVŮRCI – aktivátoři negativního stavu v zóně vymístění po stamiliony let. Dále víme, že tyto pozemské negativní entity – strašidla – si tuto pseudopráci vybraly již před svým zrozením v daných temných světech, vyškolili se tam na ni a jsou v ní takto nyní mocně podporovány jejich učiteli.

Co se týče MÉDIÍ, LZE ZDE SNADNO ROZPOZNAT ENTITY BEZ DOBRA, LÁSKY, MOUDROSTI A PRAVDY, KTERÉ MAJÍ POUZE ZNALOSTI PROVÁDĚT UMNĚ TYTO LŽI, NEPRAVDY, HLOUPOSTI A ZLA, TJ. STRAŠENÍ A OVLÁDÁNÍ LIDÍ. Aby nebyla mýlka, o koho se jedná, jde o pracovníky např. těchto médií (centrální média, ale nejen ta): ČTK, ČESKÁ TELEVIZE, TV NOVA, TV PRIMA, ČESKÝ ROZHLAS, MF DNES, BLESK, PRÁVO, LIDOVÉ NOVINY, DENÍKY BOHEMIA, HOSPODÁŘSKÉ NOVINY, ABC a jim podobná všechna další média.

Život nás, lidí, NENÍ Z 90 % NEGATIVNÍ, JAK TO STÁLE DOKOLA HUSTÍ MÉDIA S DOVOLENÍM VLÁDY ČR a jeho ministra “kultury”. My, slušní, skuteční a láskyplní lidé, kteří se žádných strašidel nebojíme, ODMÍTÁME TAKOVOU PEKELNOU KULTURU a nazýváme ji PSEUDOKULTUROU Z TEMNOT. Tato strašidla se cvičí v ovládání milionů lidí a v upoutávání jejich pozornosti – okrádání a vysávání o jejich energie a hlavně jim rafinovaně a násilně ZAVÁDÍ STÁLE NOVÉ – ZLEJŠÍ A PODLEJŠÍ PRAPODIVNÉ OVLÁDACÍ PROGRAMY – VZORCE PSEUDOCHOVÁNÍ Z TEMNÝCH SVĚTŮ zvaných PEKLA.

Dálkové ovládání lidstva je podrobně popsáno na www.andele-svetla.cz , sdělení 1761 – Ovládání fyzických těl pomocí individuálního ovládacího systému, sdělení 1925 – Úrovně ovládacích programů, sdělení 1985 – Lidský svět, schémata obr. 688, 692, 793, 811. Dále rozsáhle v 7 knihách NOVÉ ZJEVENÍ od PÁNA JEŽÍŠE KRISTA a v 8 dílech knih ROZHOVORY S POUČENÍM OD MÝCH PŘÁTEL Z VESMÍRU.

Vy, co se nebojíte strašidel a SOUHLASÍTE SE ZRUŠENÍM JEJICH ČINNOSTI zde na této naší krásné milé planetě Zemi, vyjádřete svůj hlas pod PETICI ZA ZRUŠENÍ STRAŠIDEL,také na www.andele-svetla.cz a pošlete na adresu: Ing. IVO A. BENDA, P.O.BOX 51, 470 06 ČESKÁ LÍPA 6.
Toto sdělení č. 2060 je zkrácené a celé ho najdete na našem webu ( místo autora ).Celou petici si můžete stáhnou z našeho webu a zaslat na příslušnou adresu.

JSEM ZA ZRUŠENÍ STRAŠIDEL

 
22.11.2006
taky bych si přividěla
 
22.11.2006
škoda že jen Prahaa :-(
 
19.11.2006
Ahoj lidi, sháním lidi na spolupráci ve skvělém kšeftu - žádná lumpárna. Perfektní možnost si zajistit doživotní rentu (kterou jako student VŠ vážně ocením) a ještě získat přístup k super dárkům na Vánoce. Jedinou podmínkou je věk nad 18 let a bydliště Praha. Ničeho se nebojte (kdyby mi spolupráci nenabídli moji známi, nešel bych do toho, ale naštěstí mě přesvědčili), pokud budete mít zájem, kontaktujte mě prosím na michael.somr@email.cz. Díky a hezké Vánoce!
 
7.11.2006
Ahojky maturanti z dějepisu, znám super stránky, díky kterým jsem maturu zvládla celkem v klidu, tak hrrr do učení :o) Přeju hooodně úspěchů :o) Káťa www.dejepis.com
 
1.11.2006
zdravim, další stránky s referátama jsou http://www.pohodaveskole.net mrkněte tam. čao Lux
 
5.10.2006
http://protokoly.unas.cz
 
4.10.2006
spolubydlení pro studentku VŠ v Č. Budějovicích, u IGY, 2. min na MHD, krásný byt vybavený, neomezený internet, 3000 Kc za vse, foto pošlu, spěchá, do konce listopadu. dadinka@centrum.cz, 608477801
 
4.10.2006
Doučování matiky, informatiky + studijní materiály.. pište s.sport@soukroma.cz
 
20.9.2006
prodám vlastnoručně vyrobené maturitní otázky: ČJ+literatura (300,-), AJ(250,-). odmaturovala jsem s nimi na gymplu. pošlu majlem. Terka: uuuiiiuuuiii@seznam.cz
 
17.9.2006
Dobrý den. Máme malou školu v Praze kde jsou 2 maturitní třídy Potřebujem sehnat školu která by snáma pořádala ples. Jak a kde jí mám najít pomůžete mi? Dekuji
 
12.9.2006
já budu maturovat ted v zari kurva pomocte mi
 
11.9.2006
zdravim, pokud nekdo schanite ucebnice napiste na g3rda@seznam.cz, poslu seznam, mam jich dost pro gymnazium od primy az po maturitu. Sem z prahy
 
5.9.2006
Ahoj všem! Tak jsem právě nastoupila do maturitního ročníku¨a už teď jsem z toho pěkně vyplašená:( Snad to ale nějak zvládnu. Právě začínáme plánovat naši podzimní povinnou exkurzi do Prahy, tak bych se chtěla zeptat na nějaký tipy, jak jste si to zorganizovali vy, co zajímyvýho je dobrý navštívit, jestli nevíte o nějakým levným ubytování atd. Všem hrozně moc díky!!!
 
3.9.2006
KURZ ŠPANĚLŠTINY: studentka s diplomem ze španělštiny(DELE) nabizi doučovani nebo lekce španělštiny pro začatečniky (připadne i pro mirne pokročilé).Již mam zkušenosti s učenim jazyka.Cena i místo dohodou.Kontakt: tel. 604 319 742